Personal

Vår personal har alla mångårig erfarenhet inom barn och ungdomsverksamhet allt från fritidsgård, kollo, läger, skola och mycket annat. I Ad Acta Fritid prioriterar vi personal med stort engagemang. Vi månar om en mångsidig personalgrupp som där engagemang och erfarenheter ligger till grund för allt handlande i våra verksamheter. All personal som arbetar hos oss lämna registerutdrag och har referenser från tidigare anställningar. Ungdomar behöver positiva och engagerade vuxna. Hos Ad Acta Fritid är detta en själklarhet.

Kontakt

Verksamhetsansvariga

Anders Hedlund 0735 23 39 01 anders@adactafritid.se

Joakim Engdahl 0735 23 39 01 jocke@adactafritid.se

Praktikplats

Vi samarbetar med bland annat Tollare Folkhögskola och andra utbildningar för fritidsledare och andra inriktningar i ungdomsarbete. Varje person som praktiserar i våra verksamheter tar del av vår policy och handleds av personalen under sin praktikperiod.

anders

Anders

Jag har jobbat med barn och ungdomar i snart 18 år. Jag är utbildad lärare och har förutom som lärare arbetat som fritidsledare i 11 år. Jag har även arbetat som kontaktperson ett flertal år åt Östermalms och Södermalms Stadsdelsförvaltning. Har även 15 år erfarenhet av att arbeta på Camp och sommar kollo på Barnens Ö. Jag tycker att ungdomars fritid är extremt viktigt att jobba med då det ligger till grunden för en bra sysselsättning och en trygg tillvaro. På den lilla fritid jag har tränar jag mycket och försöker vara med kompisar och familj. Jag älskar god mat!

anders@adactafritid.se

 

jocke

Jocke

Jag är utbildad gymnasielärare som hamnade på mellanstadiet och på fritidsgård. Har förkärlek till ordvitsar och får ofta berättat för mig att jag är snäll och bra på att lyssna på andra människor. Jobbar även med kolloverksamhet året om på Barnens Ö och när jag inte arbetar gillar jag att laga mat och åka skidor, med lös häl. Har precis fått en dotter som upptar största delen av tiden. Hans roligaste minne från Folkan & Grottan var sommaravslutningen 07 när Grottan flyttade utomhus, då menar jag allt, från frysbox till tv-spel. En oförglömlig kväll.

jocke@adactafritid.se

 

albin

Albin (24 år)

Jag är en person som verkligen uppskattar livet och ser det mesta från den ljusa sidan. Just nu arbetar jag på vällingbyskolan samt fritidsgårdarna Grottan & Folkan. Jag älskar allt som har med snö att göra och jag älskar livet på kollo.

albin@adactafritid.se

 

tomas

Tomas

jag heter Tomas och är 45 år. Jag har arbetat som fritidsledare i ca 25 år. Mina intressen är förutom ungdomar är fotboll. Jag har även bakgrund som målare. Jag är en positiv kille med gott självförtroende. Jag är alltid glad och positiv, då jag sprider glädje omkring mig.

 

ornina

Ornina

Jag är utbildad hälsopedagog och utepedagog i grunden, men läser numera på Universitetet och sadlar nu om till mattelärare. Mina erfarenheter med barn och ungdomar är från fritids i år 1-3 samt idrott i låg och mellanstadiet. Jag har även jobbat på en ungdomsgård ute i Sätra i Skärholmen. När jag inte studerar och jobbar på fritidsgården är jag en kollosjäl då jag på sommaren leker av mig i skärgården, genom att jobba på kollo. Mina övriga intressen är träning, då jag sysslat med kampsport i många år. Jag har alltid många bollar i luften med olika små projekt som lära mig spela gitarr, Poi´s och lite annat. Övrigt så älskar jag att sitta och prata på gården med alla ungdomar då jag är mycket social och är nyfiken på människor. Jag älskar utmaningar. Kom ner till gården och utmana mig!

ornina@adactafritid.se

 

Ville (26 år)

Jag heter Ville och är 24 år. Jag jobbar på dagarna på fritids i
Alviksskolans hörselklasser, och på kvällarna på Grottan och Folkan. Som många andra i personalen här jobbar jag även på kollo under somrarna. Under vinterhalvåret åker jag skidor var och varannan helg, oftast i Åre, gärna i orörd snö. Jag pratar teckenspråk och är utbildad väktare, men är både rolig och snäll.

-Ville är förnärvarande bortrest till Alperna och roar sig med skidåkning. Men kolla gärna in hans blogg.