Fritidsgården Folkan

Fritidsgården Folkan ligger i Spånga Folkets hus. Ingången ligger på baksidan av huset vid parkeringen. Det finns en skylt med texten ”Fritidsgården Folkan” på husets framsida som är väl synlig från vägen. 
På Folkan finns massor att göra. Vi har airhockey, pingis, fotbollsspel, biljard
X-BOX360, PS3, Wii och Tv. Vi har de senaste spelen som finns på marknaden. 
I köket bakar vi eller lagar mat. Vi har pizzafredagar och våffelmåndag ständigt återkommande på schemat. I caféet kan man sitta och fika. På onsdagar har vi läxläsning för de som vill. Vi hjälper till om du tar med dig dina läxor. Alla som gör sina läxor bjuds på en fika. I Caféet kan man köpa: Mat, godis och kaffe/te till bra priser.
Vi riktar oss till ungdomar i åldern 13-18 år. För oss är det viktigt att alla ungdomar är goda förebilder för varandra.
På loven arrangerar vi lite extra aktiviteter som vi skriver om på Facebook, hemsidan och på våra veckoprogram.


Lokalerna är rymliga och består av ett café, ett rum med bord och soffa. Ett större öppet rum, en liten korridor med bord och pallar, två toaletter och ett kontor. Utanför har vi en basketkorg och möjlighet att spela bandy under den varmare årstiden.

Folkan har öppet fyra kvällar i veckan: Vi har öppet på höstlov, påsklov, sportlov och jullov men stänger under sommarlovet.

Måndag: 18.00-22.00
Tisdag 18.00-22.00
Onsdag 18.00-22.00
Fredag: 19.00-24.00

Busstation: Spånga Folkets Hus eller ca 12 min promenad från Spånga Station

Vi finns även på Facebook i gruppen och sidan: Grottan/Folkan
Där kan ni följa vad som händer på gårdarna!