Tipsa oss!

Tanken med denna funktion är att alla vuxna kan tipsa om saker som vi och ni kan ha hjälp av. Vi förmedlar era tips till de som är berörda som t ex. nattvandrare, polis, stadsdelsförvaltningen eller fältassistenter. 
Exempel på tips är t ex. om ni ser att ungdomar samlas återkommande på en plats. Då kan det vara bra att öka vuxennärvaron (fältassistenter och nattvandrare) för att förebygga att tråkiga saker inträffar. Tveka inte att höra av er, ni är viktiga då vi tillsammans kan jobba för ett tryggt och bra Spånga för våra ungdomar.                      

Vid akuta fall eller pågående brott kontaktar ni alltid polisen!
Är ni oroliga över er eller någon ungdom, tveka inte att höra av er. Vi har lång erfarenhet och ett brett kontaktnät inom stadsdelen där ni kan få råd eller vägledning vem man kan kontakta.
Sprid gärna ut att denna ”tipsknapp” finns till andra då vi vill att detta skall vara ett aktivt forum som gör skillnad. Självklart är ni alltid välkomna ner till oss direkt på gårdarna med.
Fyll i nedan de uppgifter som du vill förmedla. Skriv även kontaktuppgifter så vi kan kontakta er om frågor uppstår.

Tack för ert engagemang!

Bra nummer att kunna:
Ser man klotter, skadegörelse eller övergivna bilar skall ni anmäla detta till Stockholms stads driftcentral på 08-651 00 00 (dygnet runt). Gällande pågående brott kontaktar man alltid polisen (112) eller Polisens tipstelefon (114 14). Man kan även ringa Svensk Bevakningstjänst på 08-619 50 50 (dygnet runt) vid tips om skadegörelse, inbrott eller något annat som sker just på skolgårdarna i Stockholms stads regi.

Namn:

Ämne:

E-post

Meddelande: