Samarbetspartners

 

stockholm stad

Vi samarbetar med Spånga- Tensta så är vår uppdragsgivare. Ett nära samarbete med stadsdelen i projektet SamTidigt FörSt. Vi har ett nära samarbete med Stadsdelens fältassistenter där vi regelbundet träffas och genomför olika aktiviteter ihop.

folkuniversitetet

Vi samarbetar med Folkuniversitetet där våra band i vår replokal bildat studiecirklar. Varje studiecirkel leds av en ungdom som represterar bandet.

föräldraföreningen

Vi samverkar med föräldraföreningen där vi tar hand om det praktiska kring nattvandringen i Spånga. Representanter från föräldraföreningen bjuds även in till möten på gårdarna.

nattvandring

Nattvandringarna utgår från Grottans fritidsgård. Vi samverkar föräldraföreningen, där vi tar hand om det praktiska kring nattvandringarna i Spånga.

 

svenska kyrkan

Vår samarbetspartner i den årliga musiktävlingen ”Spånga High Stage”. 

easports

Vi samarbetar med EA som bidrar med priser, posters och spel till våra stora turneringar i sportspel.

salza

Vi samarbetar med Salza Fire Gear där vi lånar utrustning och ger möjligheter till rabatter i butiken. Vi har workshops i Poi där vi inspirerar ungdomarna till ett spännande och annorlunda fritidsintresse.

icamaxi

ICA Maxi ställde upp och sponsrade priser till Spånga High Stage men även proviant till vår skidresa.

 

tollare folkhögskola

Ad Acta Fritid erbjuder praktikplatser från Tollare folkhögskola

showlighters

Vi samarbetar med Showlighters då vi är behov att hyra utrustning till större arrangemang.

 

Vill ni vara sponsorer?
Vill ni vara med och sponsra en meningsfull verksamhet för ungdomar. Kontakta oss så kan vi se möjligheterna till ett samarbete.