Välkommen till Ad Acta Fritid!

 

Ad Acta Fritid AB är ett företag vars uppdrag är att erbjuda meningsfull fritid för ungdomar. I dagsläget driver Ad Acta Fritid tre fritidsgårdar på uppdrag av Spånga- Tensta Stadsdelsförvaltning. Verksamheterna erbjuder en mångsidig verksamhet som involverar både ungdomar och vuxna. Vi samverkar med lokala föreningar, som föräldraföreningar, närliggande skolor och stadsdelsförvaltning. Vi har i Spånga- Tensta en god samverkan där vi regelbundet träffar skolledningar, närpolis, socialtjänst och fältassistenter. På fritidsgårdarna erbjuds olika aktiviteter som t ex. läxläsning, replokal, speciella lovarrangemang, och nattvandringar
Som vuxen är man alltid välkommen att ta kontakt eller besöka oss. Vi tar gärna mot dina förslag och synpunkter så vi tillsammans kan göra fritiden bättre för våra ungdomar.

Grottans Fritidsgård
Folkans Fritidsgård
Bromstens Fritidsgård
163 54 Spångas
Spångavägen 353
Rissnavägen 58
Adolf Rudbecks väg 21
16355 Spånga
163 42 Spånga

 

 

 

Måndag
18-22
Måndag
18-22
Måndag
18-22
Tisdag
Stängt
Tisdag
18-22
Tisdag
18-22
Onsdag
18-22
Onsdag
18-22
Onsdag
Stängt
Torsdag
18-22
Torsdag
Stängt
Torsdag
18-22
Fredag
19-24
Fredag
19-24
Fredag
19-23.30
Lördag
19-24
Lördag
Stängt
Lördag
19-23.30
Söndag
Stängt
Söndag
Stängt
Söndag
Stängt

Verksamheterna har öppet under höst, påsk och jullov, men stänger under sommarlovet.

Detta händer på Spångas Fritidsgårdar den här veckan. Klicka här

Klicka här om ni vill se några filmer från Spångas Fritidsgårdar

Lån av lokal för möte!
Vill ni som föräldrar komma till oss och låna en del av våra lokaler för att planera eller ha möten som rör ungdomar och fritid så ställer vi gärna upp med lokaler. Kanske ni som föräldragrupp skall ses för planera en klassresa eller ha ett möte som rör era ungdomar. Vi ställer upp med vår kompetens och erfarenhet i frågor där ni vill ha råd och tips i frågor som rör ungdomar. Det är en bra möjlighet att vara hos oss då vi har fina och trevliga lokaler som är väl anpassade för ändamålet. Denna möjlighet ges endast kvällstid!
Ansvarig för bokning av lån av möteslokal: anders@adactafritid.se

Bokning av klassbesök/ besök från oss till ert föräldramöte
Vill ni som skola ha besök av våra fritidsledare? Vi kommer gärna ut till er skola och berättar mer för era elever eller föräldrar på föräldramöten om vad som erbjuds kvällstid för ungdomar i Spånga- Tensta.
Ansvarig för bokning av skolbesök: anders@adactafritid.se

Likabehandlingsplan
I Ad Acta Fritid AB arbetar vi kontinuerligt med att förebygga kränkande beteenden. Personalen är aktiv och lyhörd och jobbar enligt vår likabehandlingsplan, se länk nedan. Träffpunkten skall vara en plats för alla där man blir respekterad för den man är. Ett motto är att vi vill stärka individen genom uppmuntran till en positiv och ljus framtidstro med respekt för sig själv och sin omgivning. Genom ett positivt klimat och engagerad personal som coachar och som är goda förebilder kan vi arbeta aktivt enligt vår modell.
För att ta del av likabehandlingsplanen klicka här

Praktik
På Ad Acta Fritid AB har vi tidigare erfarenheter av att erbjuda praktikplats till förmån för utbildningar av blivande fritidsledare, socionomer eller övriga utbildningar inom socialt arbete med ungdomar. Krav är att man är över 20 år och har en pågående pedagogisk utbildning inom social arbete. Verksamhetsansvariga erbjuder handledning löpande under praktikperioden.
Ansvarig för praktik: anders@adactafritid.se

 

Varmt välkommen till Spångas Fritidsgårdar
/Personalen